Skolehelsetjenesten

Helsesøster er tilgjengelig for drop in samtaler. Dersom vi er opptatt får du beskjed om å vente eller så gjør vi en ny avtale. Du kan også lage en avtale gjennom læreren din.

Vi har kontorer på Plan 4, hoveddør merket «helsetjenesten». Kontorene er nederst i gangen. Bank på døren merket «helsetjeneste» og vent på svar.

Ta kontakt om du trenger noen å snakke med om hvordan du har det, eller andre ting du lurer på. Helsesøster kan skrive resept på ulike prevensjonsmidler, gi ut kondomer eller gi generell informasjon om seksuell helse.

Skolehelsetjenesten har også undervisning om psykisk helse og andre temaer i samarbeid med lærere.

Grunnskoleelever får tilbud om en individuell helsesamtale og oppfølging.

Elever mellom 16 og 19 år tilbys vaksine mot hjernehinnebetennelse i forbindelse med vårens russefeiring.

Tilbud til ungdom i Oslo

Helsestasjon for ungdomFamiliehuset på Grønland. Åpent hver torsdag kl. 14:00-18:00. Her treffer du helsesøster, lege og psykolog. Gratis og ingen timebestilling!

UngInfo: UngInfo er et informasjonssenter for ungdom mellom 13-27 år. Åpent mandag til fredag kl. 11:00-17:00 og på lørdager fra kl. 12:00-17:00.

Ung Arena: Ung Arena kan du besøke på hverdager fra kl. 10:00-16:00, på tirsdager og torsdager til klokka 18:00. Ung Arena holder til på Grønland.