Reisebrev fra Brigton 2018

Eelever i Brighton

Vi er elevene fra 2HSC som fikk bli med ned til England. Vi reiste ned 4. mars, og ble her til 17. mars. Da vi kom hit ble vi kjørt rett til vertsfamiliene våre, og neste dag var det første skoledag. Skolen er et stort college med tusenvis av elever fra alle land. Vi hadde mye engelsk for å forbedre engelsken vår sånn at vi kunne kommunisere med forskjellige ord og utrykk. Vi hadde også noen klassetimer med såkalt in-fill, som vil si at vi snakket med andre elever i klassen vår som hadde forskjellige bakgrunner. Vi fikk også besøke et annet campus, der hvor vi ble plassert i en helse- og oppvekst klasse. Neste uke har vi praksis på et sykehus, som heter «The Blind Veterans Hospital». Der jobbet vi med mennesker som veldig svaksynte.

Bilde elever på tur