Reisebrev fra Spania 2018

Elever som koser seg i Spania

Vi er elever fra vg3 klassen, tannhelsesekretær og helsesekretær. Vi har fått muligheten til å reise til Costa Blanca i Spania i 4 uker. Nå nærmer det seg slutten på oppholdet.

Vi har hatt praksis på tannlegekontor og legekontor i 4 uker og deltatt på spanskkurs på tirsdager og torsdager. Spansklæreren har kommet til leiligheten vår og har hatt undervisning i en og en halv time hver gang. Vi har lært ord og uttrykk som vi har fått bruk for både på praksisplassen og i fritiden.

Vi skriver logg hver uke hvor vi tar opp praksissituasjoner, hvilke utflukter vi har vært med på og hvordan vi ellers har det. I tillegg har vi jobbet med andre oppgaver for eksempel i kroppsøving.

Vi storkoser oss og trives både i praksis og på fritiden. Vi har vært på utflukter til Alicante, Albir, Valencia, Benidorm, Guadalest.

Her ser dere noen bilder av oss fra Benidorm, Alicante og Guadalest