Har du søkt oss og skal begynne hos oss til høsten? Vi gleder oss til å ta deg i mot.

Bilde av H20VGS logo

Følg med på det som skjer og bli kjent med lærere, ansatte og elever som allerede går hos oss:

Du finner flere filmer om H20, fagtilbudet, presentasjoner av elever, og innblikk i hverdagen på H20.
Følg med her og på Ista - der legger vi fortløpende ut mer informasjon om skolen, våre flinke elever, engasjerte lærere og andre ansatte og ikke minst fagtilbudet vårt.

H20 samarbeider med mange og elevene våre får lov til å være med på mange spennende prosjekter. Vårt siste elevprosjekt, skapte elevene våre håp i skolegården

Ønsker du å gå på en skole sentralt midt i byen mellom Grünerløkka og Bjørvika? På H20 kan du velge mellom  studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og påbygg. Vi er også den eneste skolen i byen der du kan gå for å bli tannhelsesekretær. Skolen vår er vakker og innvendig er bygget nyrehabilitert med topp moderne rom og utstyr. Vi har egen kantine, og en nydelig hage du kan nyte maten din i på finværsdager. Utendørs har vi også basketballbane og bordtennisbord, dersom du ønsker mer aktive pauser.