Åpen skole på Hersleb 31.01.2019

Elever med forstørrelsesglass

Går du i 10. klasse og lurer på hva du skal gjøre til neste år? Hersleb videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til Åpen skole torsdag 31. januar fra klokken 16.00. Dette er en fin mulighet til å se hva skolen kan tilby deg som elev! Skolen har flotte lokaler og beliggenheten er sentralt med adresse: Herslebsgate 20.

På Åpen skole vil du møte elever, lærere og ledelsen og du vil få smakebiter på hvordan livet som elev på Hersleb er, både faglig og sosialt. Er du en elev som ønsker å ta videregående på to år, er vi den eneste skolen som tilbyr dette. Hos oss kan du velge mellom studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og påbygg.

Vi er Miljøskolen Hersleb, og du vil på åpen skole også bli presentert for noen av prosjektene elevene våre har deltatt i bl.a. som en del av Miljøhovedstaden Oslo 2019. Hos oss skal du både lære og trives godt!

Vi gleder oss til å møte deg, og hvem vet, kanskje sees vi også første skoledag til høsten? Fremtiden starter hos oss.

Velkommen!