Fag og prosjekter på Hersleb videregående skole

Elever med forstørrelsesglass

Går du i 10. klasse og lurer på hva du skal gjøre til neste år? Hersleb videregående skole hadde 31. januar åpen dag for 10.-klassinger og foresatte. Dersom du ikke hadde anledning til å besøke oss da, er du hjertelig velkommen en annen dag. Send oss gjerne en mail, så avtaler vi nærmere slik at du får muligheten til å se hva skolen kan tilby deg som elev! Skolen har flotte lokaler og beliggenheten er sentralt med adresse: Herslebsgate 20.

Hos oss kan du velge mellom studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og påbygg. Vi er med i internasjonale samarbeidsprosjekter og elever får tilbud om utenlandsopphold på flere fag. Har du høye ambisjoner og liker å lese? Vi er den eneste skolen som tilbyr videregående på to år med realfagfordypning.

Vi er Miljøskolen Hersleb. Mange av elevene våre har deltatt i prosjekter bl.a. som en del av Miljøhovedstaden Oslo 2019.
Hos oss skal du både lære masse og trives godt!

Vi gleder oss til å møte deg, og hvem vet, kanskje sees vi også første skoledag til høsten? Fremtiden starter hos oss.