Fag og prosjekter på Hersleb videregående skole

Elever med forstørrelsesglass

Går du i 10. klasse og lurer på hva du skal gjøre til neste år? Hersleb videregående skole hadde 31. januar åpen dag for 10.-klassinger og foresatte. Dersom du ikke hadde anledning til å besøke oss da, er du hjertelig velkommen en annen dag. Send oss gjerne en mail, så avtaler vi nærmere slik at du får muligheten til å se hva skolen kan tilby deg som elev! Skolen har flotte lokaler og beliggenheten sentralt med adresse: Herslebsgate 20b (like ved Botanisk hage på Tøyen og få minutter fra Grûnerløkka med sine mange hyggelige kafèer og butikker)

Hos oss kan du velge mellom studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og påbygg. Vi er med i internasjonale samarbeidsprosjekter og elever får tilbud om utenlandsopphold på flere fag. Har du høye ambisjoner og liker å lese? Vi er den eneste skolen som tilbyr videregående på to år med realfagfordypning!

Vi er Miljøskolen Hersleb. Mange av elevene våre har deltatt i prosjekter bl.a. som en del av Miljøhovedstaden Oslo 2019.  Så er du opptatt av å bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid, kan Hersleb være noe for deg.

Vi håper du vil søke hos oss, slik at vi kan ønske nettopp deg velkommen til første skoledag til høsten. Hos oss skal du både lære masse og trives godt. Fremtiden starter hos oss!