Vinterferie og velkommen tilbake alle sammen!

Hjerte i snø

Mandag : 1 PY med Elin fra 10 til 14 og Grunnleggende spansk med Rita fra 10 til 15
Tirsdag: Akademisk skriving med Maria fra 9 til 15 og Grunnleggende spansk med Rita 10 til15
Onsdag: Grunnleggende engelsk med Erik fra 9 til 15, KRØ med Victor fra 9 til 15 og Rettslære med Dan Vegard fra 10 til 15
Torsdag: Jakten på karakteren og muntlig trening med Forandringshuset fra 10 til 13.

Dere som har meldt dere på, vil få servert lunsj i kantinen. Velkommen skal dere være!

Husk at når vi alle er tilbake etter ferien, er det ekstra viktig at smittevernsreglene følges! Vi vil så gjerne holde åpent for alle elevene våre og at all undervisning skjer på skolen. Det er derfor ekstra viktig at du fortsatt:

• er hjemme om du har symptomer eller er syk.
  • vasker hendene ofte og har god hygiene.
  • holder avstand. Det skal være minst en meters avstand i situasjoner utenfor klasserommet.
  • unngår fysisk kontakt (håndhilsning og klemming)
  • unngår trengsel og store samlinger (spre dere i friminuttene og gå aller helst ut)
  • går hjem når du ikke har undervisning på skolen
  • sitter på plassen din i klasserommet, slik at hele klassen kan ha undervisning sammen