Fantastisk arrangement på Hersleb vgs.

Don Martin på scenen

Høsten 2016 arrangerte Hersleb vgs. innsamlingsaksjon for å hjelpe elever i Sør-Afrika med å få skolegang. Dette skjer gjennom IMPANDE, Gamlakhe Foundation Norway.

Som en del av aksjonen arrangerte vi også nabolagsfest med aktiviteter i skolegården og gratiskonsert med blant annet Don Martin, Ida Isax og A-Lee. Nosizwe Lise Baqua var konferansier, og geleidet oss flott gjennom arrangementet. Vi avsluttet kvelden med gratis filmvisning av filmen "Sonita", som ble vist i samarbeid med Film Fra Sør.

Tusen takk til alle engasjerte elever, lærere og bidragsytere. Tusen takk til naboer som kom på besøk og bidro til at dette ble et fantastisk arrangement.

Og sist, men ikke minst; Hersleb vgs. samlet inn godt over 100 000,- til IMPANDE. Dette synes vi er supert, og vi gleder oss over at vi kan bidra til at barn får skolegang og på den måten muligheter de ellers ikke ville fått.