Hovedseksjon

E-post: birgit.wold@bgo.oslo.kommune.no
Tlf.: 902 17 198

Psykolog:

Tanja Foss. Til stede på tirsdager. Tar kun i mot besøk etter henvisning fra helsesykepleier.
E-post: tanja.foss@bgo.oslo.kommune.no

Fysioterapeut:

Marianne Moen
Tilstede: Torsdager kl. 08.30–11.30
E-post: marianne.moen@bgo.oslo.kommune.no

Psykiatrisk sykepleier:

Line Torp Aarum
Til stede: Mandag, onsdag, torsdag og fredag
E-post: line.aarum@bgo.oslo.kommune.no
Tlf: 48 16 98 81

Vi har kontorer på Plan 4, hoveddør merket «helsetjenesten». Kontorene er nederst i gangen. Bank på døren merket «helsetjeneste» og vent på svar.

Ta kontakt om du trenger noen å snakke med om hvordan du har det, eller andre ting du lurer på. Helsesykepleier kan skrive resept på ulike prevensjonsmidler, gi ut kondomer eller gi generell informasjon om seksuell helse.

Skolehelsetjenesten har også undervisning om psykisk helse og andre temaer i samarbeid med lærere.

Grunnskoleelever får tilbud om en individuell helsesamtale og oppfølging.

Elever mellom 16 og 19 år tilbys vaksine mot hjernehinnebetennelse i forbindelse med vårens russefeiring.

Tilbud til ungdom i Oslo

Alle ungdommer i Oslo mellom 12 og 24 år kan bruke helsestasjonene. Tjenestene er gratis. Du kan selv velge hvilken helsestasjon for ungdom du har lyst til å bruke.

Helsestasjon for ungdom i bydel Gamle Oslo ligger i Familiehuset på Grønland. Åpent tirsdag og torsdag kl. 14:00-18:00. Her treffer du helsesykepleier, lege og psykolog. Gratis og ingen timebestilling!

UngInfo: UngInfo er et informasjonssenter for ungdom mellom 13-27 år. Åpent mandag til fredag kl. 11:00-17:00 og på lørdager fra kl. 12:00-17:00.

Ung Arena: (Familiehuset på Grønland) Ung Arena kan du besøke på hverdager fra kl. 10:00-16:00, på tirsdager og torsdager til klokka 18:00. Ung Arena holder til på Grønland.

Her finner du mer informasjon om helsetilbudet på skolene i Oslo