Hovedseksjon

Biblioteket - Lesing

Biblioteket på H20 og vår flinke bibliotekar Inger-Anne

Biblioteket er normalt åpent hver dag fra kl 08.30–16.00. Dersom du vil gjøre en avtale med bibliotekar Inger Anne, er det fint om du sender en e-post til Inger Anne eller sender henne en melding i Teams. Du kan også sende e-post til Andy som også jobber på biblioteket.
Andy anbefaler fotballbøker.jpg

Biblioteket har et godt utvalg av skjønnlitteratur, faglitteratur, dvd, ordbøker, oppslagsverk, tidsskrifter og aviser. Du finner også en god del litteratur på engelsk. Inger Anne og Andy hjelper deg gjerne med å finne frem til en bok for deg, og de kan også hjelpe deg med kildekritikk. 

Utlånstiden er fire uker for bøker og en uke for dvd'er. Dersom det ikke er voksne tilstede på biblioteket, kan du likevel låne bøker. Notere det du låner på utlånsskjemaet som ligger på skranken. Du kan levere inn bøker/dvd'er i den grå boksen ved siden av skranken.

I den ene delen av biblioteket er det en stillesone med sju studieplasser. Ellers i biblioteket er det flere bord og sitteplasser, som du kan bruke dersom du vil lese. 

På bilbioteket er det også normalt mye annet som skjer. Det arrangeres spillkvelder og ulike aktiviteter etter skoletid. Til ulike høytider, er biblioteket et yndig sted der elever samles for å lage f.eks. påskepynt, halloween effekter eller vennskapsbånd. 

Ingenting er som en god og engasjerende bok som kan inspirere og tenne leselysten. Når vi kan, inviterer vi aktuelle forfattere til skolen. Som f.eks. Oliver Lovenski. Han ble intervjuet og leste fra boken sin: Da vi var yngre. 
oliver3.jpg

 

Kort om biblioteket vårt

Åpningstid: Hver dag fra 8.30 til 16.00.

De som jobber på biblioteket er Inger Anne Nordal og Andy Cheung. 

E-post: Inger Anne

E-post: Andy
Du finner de også på Teams.
Oversikt over skolebibliotekets tilbud, finner du
her

 

Aktiviteter på biblioteket

Biblioteket inviterer gjerne elever til ulike aktiviteter på bibloteket etter skoletid. Dette kan være lesesirkler,spillkvelder, håndarbeidtradisjoner eller rett og slett for slå av en prat.  

 

Julepynt på biblioteket.jpg

Dikt på veien.jpg