Biblioteket på H20

Biblioteket på H20 og vår flinke bibliotekar Inger-Anne

Biblioteket er normalt åpent hver dag fra kl 08.30–16.00. Pga smittevernhensyn, skal besøk avtales på forhånd. Det enkleste er om du sende en e-post til Inger Anne eller sender henne en melding i Teams. 

Biblioteket har et godt utvalg av skjønnlitteratur, faglitteratur, dvd, ordbøker, oppslagsverk, tidsskrifter og aviser. Du finner også en god del litteratur på engelsk. Inger Anne hjelper deg gjerne med å finne frem til en bok for deg, og hun er også en som kan hjelpe deg med kildekritikk. Dette underviser hun også i klassene. 

Skolebeviset fungerer som lånekort, men du kan også låne dersom du har glemt det. Utlånstiden er fire uker for bøker og en uke for dvd’er. Dersom Inger Anne ikke er tilstede, kan du notere det du låner på utlånsskjemaet som ligger på skranken. Du kan levere inn bøker/dvd’er i den grå boksen ved siden av skranken.

I den ene delen av biblioteket er det en stillesone med sju studieplasser. Ellers i biblioteket er det flere bord og sitteplasser, som du kan bruke dersom du vil lese. 

På bilbioteket er det også normalt mye annet som skjer. Det arrangeres spillkvelder og ulike aktiviteter etter skoletid. Til ulike høytider, er biblioteket et yndig sted der elever samles for å lage f.eks. påskepynt, halloween effekter eller vennskapsbånd. 

Kort om H20s bibliotek

Åpningstid: Hver dag fra 8.30 til 16.00.

Bibliotekaren på H20 er Inger Anne Nordal.

Epost: Inger.Nordal@osloskolen.no

Oversikt over skolebibliotekets tilbud, finner du her

 

Aktiviteter på biblioteket

Inger Anne inviterer gjerne elever til ulike aktiviteter på bibloteket etter skoletid. Dette kan være lesesirkler,spillkvelder, håndarbeidtradisjoner eller rett og slett for slå av en prat.