Hovedseksjon

Entreprenørskap 1

NM vinner 2018 Jalla miljø

Hvorfor velge dette faget?
I denne filmen forteller en tidligere elev hvorfor.

Entreprenørskap 1 er et fag som gir deg mulighet til å jobbe kreativt med idéer for å skape produkter eller tjenester samfunnet trenger. På H20 jobber vi mye med sosialt entreprenørskap, og å bidra til verdiskaping i eget nærmiljø. Læringen er knyttet til de sentrale elementene samarbeid, problemløsning og kreativitet. Du jobber med ulike kreativitetsprosesser og samarbeidsformer. Du lærer å utvikle forretningsidéer og jobber praktisk med å etablere og drive en bedrift.

H20 samarbeider med spennende lokale sosiale entreprenører som Tøyen Unlimited, Nabolagshager, Living Lab og Klimahuset. Faget er variert og praktisk og passer spesielt godt for deg som har en drøm om å starte egen bedrift.

Unge entreprenører og bedrifter fra H20

H20 har utmerket seg en rekke ganger med å vinne priser i Ungt entreprenørskap og vi ble kåret til Norges entreprenørskapsskole i 2020. Dette takket være våre dyktige elever og lærer.

Under ser du bilder av tidligere års ungdomsbedrifter som har hatt stor suksess

Pris har også vår dyktige entreprenørskapslærer Kjetill Gunnarson fått